Over Lex Lyra

Mijn pad.

Mijn naam is Lex. Ik haalde mijn eerste teug adem hier op aarde in dit lichaam op 3 oktober 1986. Ik ben geboren, opgegroeid en woon nog steeds in De Kwakel, een klein dorpje vlak bij Amsterdam. In het kort een kleine reis door mijn leven. In mijn eerste jaren hier op aarde huilde ik veel. Ik kreeg epilepsie als baby en viel soms een minuut weg, en later sloot een luchtklepje niet, waardoor ik soms in vernauwende momenten kwam en huilde. Na goed opletten van mijn ouders hebben we het luchtklepje kunnen verhelpen. Bij de epilepsie is er, wat ik nu weet, een energetisch healer bij te pas gekomen. Ook herinner ik me nog steeds dat deze vrouw met haar handen om mijn hoofd bezig was. Ik zie deze beelden nog steeds duidelijk voor me, waardoor ook mijn epilepsie verdwenen was op jonge leeftijd.

De tijd tot mijn 32e ging met ups en downs. Soms was ik op zoek naar mezelf, wie ben ik echt? Wat kom ik hier doen?  Ik voelde diep van binnen dat dit leven een illusie is, niet puur, niet zuiver, en ben professionele hulp gaan zoeken voor mijn verslavingen. Om mijn leven 180 graden om te draaien, ben ik de spirituele wereld gaan onderzoeken... het pad van mindfulness en meditatie, shamanic breathwork is het begin geweest van wat ik noem mijn nieuwe leven. De jaren daarna heb ik workshops en seminars gevolgd, voornamelijk voor zelfinzicht, om mijn binnenwereld te onderzoeken.

Mijn interesse begon ook in deze tijd te vallen op oude verloren beschavingen, graancirkels, oude geschriften, enzovoort. In de zomer van 2022 kwam ik voor het eerst in contact met een ET healing en een nieuwe wereld sprong open voor mij. Ik voelde meteen een diepe verbinding met deze liefdevolle wezens en voelde de aanwezigheid en steun. Na meerdere sessies te hebben ontvangen, ben ik met een groep prachtige mensen naar Egypte geweest. Bij de tempels van Horus stortte ik letterlijk neer op de grond. Ik barstte in huilen uit en voelde letterlijk delen van mij terugkomen in mijn energieveld. Ik begon direct lichttaal te spreken, een soort oud-Egyptische taal. Het jaar daarna, in 2023, ben ik weer naar Egypte geweest en ook bij de Bosnische piramides was het hetzelfde verhaal. Veel verschillende soorten lichttaal kwamen tot mij.

Eind 2023 is er een van mijn gidsen dichterbij gekomen, genaamd NJARDA, een leeuwin van LYRA, die mij ondersteunt bij mijn healings en activaties. Zij is altijd bij mij. Nu, hier in 2024, mag ik uitdragen waarvoor ik kom hier op aarde, op dit moment NU HIER.