Diensten

ET-Healing & Activaties

Of je nu nieuwsgierig bent naar het concept van ET healings of al ervaring hebt met deze praktijk, we nodigen je uit om verder te verkennen en te ontdekken hoe deze unieke vorm van heling jou kan helpen op je reis naar welzijn en bewustwording.Ik voer een ET-healing uit en maak voornamelijk gebruik van lichttaal.  Daarnaast ben ik opgeleid tot hypnotherapeut waardoor we blokkades in het diepe onderbewustzijn kunnen lokaliseren en transformeren. Ook maak ik gebruik van drukpunten op het fysieke lichaam en activeer ik alle lichtlichamen. Lichttaal kan worden ervaren als de taal van de ziel.

Het is puur, activerend, helend en opent omdat het rechtstreeks in verbinding staat met de bron. Het is liefde vertaald in klank. Het is geometrie vertaald in klank. Mijn lichttaalklanken zijn geopend na een bezoek aan tempels in Egypte en de piramides in Bosnië. Ik geef mijn healings en activaties samen met Nairda, mijn lichtkind van Lyra, en tevens gids. Ook mijn andere gidsen uit de kosmos zijn aanwezig ter ondersteuning.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een Healing zullen we in dien nodig gezamenlijk zware energieën verwijderen. Daarnaast kan het zijn dat we zielsdelen mogen terug halen in je lichaam. Je maakt een innerlijke reis naar plekken waar andere energieën opgeslagen zaten, we staan indien nodig stil bij het activeren en herstellen van jouw oorspronkelijke blauwdruk. Het kan ook voorkomen dat jouw lichttaal plotseling wordt geactiveerd. We starten met een voorgesprek om je behoefte te achterhalen. 

Tijdens de healing & activatie zul je merken dat vastzittende energie wordt losgelaten en weer in beweging gebracht, waardoor de energie terugkeert naar zijn oorspronkelijke staat zoals bedoeld is. Jouw levensenergie wordt gestimuleerd, zodat jij weer in je totale zijn kunt komen. Hierdoor ervaren de meeste mensen zich fitter, energieker en lekkerder in hun fysieke lichaam. Fysieke klachten kunnen plotseling verdwijnen.

De healings & activaties kunnen live op locatie of op afstand worden uitgevoerd. Je kunt een afspraak maken voor een 1-op-1 healing of een DUO healing. 

Healings & Activaties 1-op-1

Als je kiest voor een 1-op-1 sessie, starten we met een telefonische intake van c.a. 15 minuten om in te voelen of ik je daadwerkelijk kan helpen. Als dit voor beide goed voelt plannen we een afspraak op locatie. 


De totale duur van de sessie is 2 tot max 2,5 uur. Deze sessie is inclusief voor en na gesprek.

De kosten bedragen tussen de  100 euro en 150 euro.
 

DUO Healings

De DUO sessies voer ik uit met een 2e ET healer. Op dit moment werk ik samen met Esther van den Wildenberg. Het voordeel van deze manier werken is dat we via 4 handen werken aan jouw aan je energielichamen en je fysieke lichaam met meerdere gidsen tegelijkertijd. 


De totale duur van de sessie is 3 en 3,5 uur. Deze sessie is inclusief voor en na gesprek.

De kosten bedragen tussen de 250 en de 300 euro.
 

Afstands Healing & Activatie

Het is tevens mogelijk om vanuit je eigen huis een Healing & Activatie te ontvangen. Ik werk dan ook vanuit mijn behandelkamer en maak eerst contact met je via videobellen (15 minuten). Ik stem me af op jouw energieveld en jij gaat rustig op je bed of de bank liggen op een plek waar je niet gestoord zult worden. Na afloop van de healing volgt er een kort nagesprek.

Deze healing op afstand duurt c.a. 1 tot 1,5 uur. De kosten bedragen tussen de 50 en 75 euro.